sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Barcelona-Torinoon-Venezia

Koko junailu oli kauheeta sahlaysta. Ekaan junaan oli paikat mutta tottuneina siihen etta jatkojunasta ei voi olla varma saavuimme keskipaivalla perpignanin asemalle. Suunta kohti lipputiskia ja vastaus "U cant get any seats cos there is no place!" "FCUK". Sniikkaus tyylikkaasti junaan ilman paikkoja ja alyttomalla tsagalla jattaa kysymatta liput. Ollaan Valencessa.. 12min aikaa saada liput ja 5min ennen lahtoa junan ovella "Great success". Valencessa puolentunnin connectioni seuraavaan junaan ja se meni sujuvasti.. (tassa valissa huomautuksena, etta mikali yksikin vaihto olisi kussu aikataulu olisi venynyt about vuorokaudella.) Torinoon saavuttiin noin 9 pintaan ja autokyydilla Vilhon enon (Vellun) kampille. Kaljat katoseen ja goijaamaan.
Seuraavat 2 paivaa meni leffoja katellessa, syodessa ja arabitorilla suhaillessa. Ei mitaan maata mullistavaa. Leffoina toimivat Pulp Fiction ja Memento. Oltiin Vilhon kanssa fiilistelty "Pulpparia" koko reissu ja Matti ei ollut nahny kyseista patkaa. "I want you to go in that bag, and find my wallet." "Which one is it?" "It's the one that says Bad Motherfucker." MIELETONTA! Lepaily teki tassa mutkassa matkaa erittain hyvaa ja viimeset vaatteetkin oli kaytetty.
Venezian juna lahti heti aamusta ja paikalle saavuttiin noin klo. 14. 7h aikaa Veneziassa ja se oli enemman kuin tarpeeksi. Nahtavyydet oli nahty kahdessa tunnissa ja loppu aika meni syodessa evaita ja juodessa :) Juna kohti Budapestia lahti 9 aikoihin ja Budikseen saavuttiin aamu 7.

Jarmo

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu